Pedralbes Antena Solidària 2017
El període d'inscripcions ha finalitzat

RESULTATS

Compromís social

Pedralbes Antena Solidària és una cursa solidària especial. Amb la carrera procurem fer la nostra aportació per donar resposta a un problema actual de la nostra societat.

Per donar una certa continuïtat als projectes que realitza NASCO-Feeding Minds. en aquesta segona edició de la Pedralbes Antena Solidària, hem volgut seguir recolzant la seva tasca millorant l’accés a l'educació a les escoles rurals de Ghana. 

Per aconseguir-ho, comptem amb el suport de PROACTIVA OPEN ARMS, fruit de la col·laboració existent entre ambdues ONG's. La complementarietat de tots dos projectes remarca la necessitat d'abordar aquesta problemàtica des de dos aspectes diferents: a través de la l'educació en els països d'origen i realitzant tasques de salvament marítim amb la finalitat que no es perdi cap vida a la deriva.

Els beneficis de la 2a edició de la cursa serviran per construir una nova aula TIC a la localitat de Tuna, al nord de Ghana. Aquesta nova aula es suma a la ja existent a l’Institut local. Actualment, hi ha 35 ordinadors per 2000 alumnes, essent insuficients per satisfer les necessitats educatives del centre. Els ordinadors que s’instal·laran procedeixen de donacions d’empreses de casa nostra. L’enviament es farà amb un contenidor que es completarà amb altre material que pugui ser d’utilitat (material escolar, roba, medicaments, etc.) que estan mirant d’aconseguir-se.

Modalitats de la cursa

El recorregut unirà la històrica plaça del Monestir de Pedralbes amb l’antena de Sant Pere Mártir: la nostra antena solidària!

L’organització de la cursa ofereix 3 modalitats de participació:

 • Mitja marató de muntanya (21,5 km). Desnivell: +1070 m.
 • Trail (10 km). Desnivell: + 695 m.
 • Caminada popular (8km). Desnivell: +554 m.

Horari i punt de sortida/arribada

Totes les modalitats comencen i finalitzen a la plaça del Monestir de Pedralbes.

 • 07.30h – 8.45h Entrega de dorsals amb xip (residents fora de Barcelona i sota petició*)
 • 09.00h Sortida de la mitja marató de muntanya
 • 09.15h Sortida del trail 10K
 • 09.30h Sortida de la caminada popular
 • 11.00h Botifarrada popular
 • 12.00h Lliurament de premis i trofeus

Recollida de dorsal i bossa obsequi

El dia de la cursa, 26 de març, no s’entregaran dorsals.*

Podran recollir-los a la botiga INTEMPERIE (Carrer de Villarroel, 184-186, 08036 Barcelona) els dies:

 • 24 de març: 16.30h – 20.30h
 • 25 de març: 10.30h – 14.00h

* De manera extraordinària es podran lliurar dorsals a residents fora de Barcelona abans de la cursa. La petició s’haurà d’enviar a info@antenasolidaria.cat abans del 24 de març a les 21 hores, sota l’assumpte “Petició de dorsal”. Haurà d’indicar DNI, ciutat, nom i cognoms.

Entitats organitzadores:

L'associació de veïns de Pedralbes, juntament amb els universitaris i amics del CMU Pedralbes han decidit organitzar una cursa solidària que sortís des de la pel parc de Collserola.