II Correblau

  7 de Maig de 2016
 Plaça de Joan Fiveller, 08003 Barcelona, Barcelona, España
 http://www.7sports.es/correblau
 inscripcions@7sports.es
 https://twitter.com/CorreBlau

II Correblau
El període d'inscripcions ha finalitzat

El CorreBlau és més que una cursa solidària.
Pretén ser el referent de la ciutat de Barcelona en difondre la inclusió escolar de l'alumnat amb autisme.
És per això, que animem als corredors a gaudir de la cursa i de la seva contribució en defensa dels drets de l'alumnat amb TEA (trastorn de l'espectre autista).

  • Data de la prova: 8 de maig de 2016
  • Lloc de la prova: Barcelona - Parc de La Ciutadella
  • Sortida: A partir de les 10:00

El CorreBlau transcorrerà per l’interior del Parc de la Ciutadella, una bonica zona verda dintre de la ciutat de Barcelona amb un gran valor turístic i amb molt bona accessibilitat.
El parc està envoltat del Zoo de Barcelona i es troba a tocar de zones d’interès turístic com l’Arc de Triomf, Plaça Catalunya, les platges de la Barceloneta i de zones comercials com les Rambles i Passeig de Gràcia.

La cursa tindrà una única categoria. El circuit de 5km constarà d’un recorregut circular de 2.5km a través dels camins del parc.

La cursa és per a participants majors de 14 anys.

L'import per participar a la cursa serà de 12 euros, 7 euros per participar en la cursa (inclou samarreta i obsequis), i 5 euros per impulsar un projecte d'inclusió escolar d'alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l'Associació Aprenem des del 2010 a tot el territori de Catalunya.

El pagament podrà fer-se amb targeta de crèdit

Si desitges fer una donació per la causa, ho pots fer en el mateix linkd'inscripció, només has de canviar la modalitat d'inscripció (la primera opció del formulari) a Dorsal cero.

La cursa disposarà de classificacions masculina i femenina.
S'entregaran premis als 3 primers participants de la classificació masculina, i a les 3 primeres participants de la classificació femenina.

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a info@7sports.es

Patrocinadors oficials