Antena Solidària 2022 - Trail Pedralbes

  13 de Noviembre de 2022
 Plaça del Monestir, 9999, 08034 Barcelona, España
 http://www.antenasolidaria.cat
 info@antenasolidaria.cat
 https://twitter.com/AntenaSolidaria
 https://www.facebook.com/PedralbesAntenaSolidaria

Antena Solidària 2022 - Trail Pedralbes
El periodo de inscripciones ha finalizado

Modalitats de la cursa

El recorregut unirà la històrica plaça del Monestir de Pedralbes amb l’antena de Sant Pere Màrtir: la nostra antena solidària!

L’organització de la cursa ofereix 3 modalitats de participació:

  • Mitja marató de muntanya (22,5 km). Desnivell: +1100 m.
  • Trail (11 km). Desnivell: + 650 m.
  • Caminada popular (8km). Desnivell: +55 m.

Compromís social

L'Antena Solidària  és una cursa especial. Amb la carrera procurem fer la nostra aportació per donar resposta a un problema actual de la nostra societat. Enguany volem tenir una doble causa solidària:

La primera, consistirà en donar continuïtat als projectes que realitza l’ONG NASCO- Feeding Minds. Gràcies als diners recaptats en les darreres edicions, vam poder pagar el sou de tot un any de 2 professors a l'aula instal·lada a la biblioteca de la localitat de Sawla (edició 2016) i una nova aula amb 40 ordinadors a Tuna gràcies a l’enviament d’un contenidor (edició 2017). Aixecament de terres i construcció de dos cases pels professors de les aules (edició 2018) Per aquesta edició, volem recolzar un projecte d’enfortiment de la població de Sawla, habilitant el seu accés a la formació i l'educació mitjançant eines informàtiques. 

La segona causa solidària volem que vagi adreçada a una entitat que realitzi una activitat amb un impacte més local i hem pensat que Escola Moragas podria ser un molt bon canal. La seva tasca va més enllà de l’assistència immediata, ja que cerca la promoció de la persona a partir de la seva participació activa, del reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats.

Entitats organitzadores:

L'associació de veïns de Pedralbes, juntament amb els universitaris i amics del CMU Pedralbes han decidit organitzar una cursa solidària que sortís des de la pel parc de Collserola.