Antena Solidària 2021 - Trail Pedralbes
 Antena Solidària 2021 - Trail Pedralbes
14 de Novembre de 2021  -  Plaça del Monestir, 9999, 08034 Barcelona, España

 
El període d'inscripcions ha finalitzat

Modalitats de la cursa

El recorregut unirà la històrica plaça del Monestir de Pedralbes amb l’antena de Sant Pere Màrtir: la nostra antena solidària!

L’organització de la cursa ofereix 3 modalitats de participació:

  • Mitja marató de muntanya (22,5 km). Desnivell: +1100 m.
  • Trail (11 km). Desnivell: + 650 m.
  • Caminada popular (8km). Desnivell: +55 m.

Compromís social

Pedralbes Antena Solidària és una cursa solidària especial. Amb la carrera procurem fer la nostra aportació per donar resposta a un problema actual de la nostra societat. Enguany volem tenir una doble causa solidària:

La primera, consistirà en donar continuïtat als projectes que realitza l’ONG NASCO- Feeding Minds. Gràcies als diners recaptats en les darreres edicions, vam poder pagar el sou de tot un any de 2 professors a l'aula instal·lada a la biblioteca de la localitat de Sawla (edició 2016) i una nova aula amb 40 ordinadors a Tuna gràcies a l’enviament d’un contenidor (edició 2017). Aixecament de terres i construcció de dos cases pels professors de les aules (edició 2018) Per aquesta edició, volem recolzar un projecte d’enfortiment de la població de Sawla, habilitant el seu accés a la formació i l'educació mitjançant eines informàtiques. 

La segona causa solidària volem que vagi adreçada a una entitat que realitzi una activitat amb un impacte més local i hem pensat que Escola Moragas podria ser un molt bon canal. La seva tasca va més enllà de l’assistència immediata, ja que cerca la promoció de la persona a partir de la seva participació activa, del reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats.

Entitats organitzadores:

L'associació de veïns de Pedralbes, juntament amb els universitaris i amics del CMU Pedralbes han decidit organitzar una cursa solidària que sortís des de la pel parc de Collserola.


Pots contactar amb nosaltres a info@antenasolidaria.cat
 

Carregant…