1r Torneig de Futbol Platja - Badalona

  30 de Novembre de -1
 Passeig Marítim, 08911 Badalona, Barcelona, Spain
 http://www.badalonaturismeviu.cat
 oriolballesterosipujol@gmail.com
 https://www.facebook.com/Futbol-a-la-Platja-154471405089970/?notif_t=page_admin¬if_id=1495128341438026

1r Torneig de Futbol Platja - Badalona
El període d'inscripcions ha finalitzat

El torneig es durà a terme el cap de setmana de l’1 i 2 de juliol a la Platja dels Pescadors de Badalona.

Tots els equips inscrits al Torneig de Futbol Platja 2017, han d’estar formats per 4 jugadors. El preu d’inscripció serà de 10€ per jugador, inclou una samarreta del torneig, 2 consumicions i una bossa d’obsequis per part dels patrocinadors.

Cada equip estarà format per 4 jugadors (1- Porter-jugador i 3 jugadors).

Els partits tindran una durada de 10 min, temps corregut.

La lliga:

Es disputaran un mínim de 4 partits classificatoris en lligues formades per 5 equips. Les lligues es faran de forma totalment aleatòries. Els primers 2 equips classificats de cada lliga passaran a una fase eliminatòria fins arribar a la final.

Cada partit guanyat sumarà 3 punts a l’equip guanyador, un partit empatat sumarà 1 punt pels dos equips. En cas d’empat entre els classificats a la mateixa lliga, es desempatarà tenint en compte els gols a favor.

La fase eliminatòria:

Els partits seràn només d’anada, passarà l’eliminatòria l’equip guanyador. En cas d’empat es decidirà amb una ronda de penals de 3 intents per equip.

El primer classificat obtindrà un premi en metàlic de 200€ i obsequis per part dels patrocinadors, el segon classificat 100€ i obsequis per part dels patrocinadors, i el tercer 50€ i obsequis per part dels patrocinadors.

Hi haurà un arbitre de l’organització per prendre les decisions oportunes durant el partit (targetes grogues i vermelles).

Tots els equips tenen un horari de joc amb els partits i camp a on juguen, si s’arriba 10 min tard o no es presenten el partit es donarà per perdut.